Linda de Mol wil afvallen met lezeressenLinda de Mol wil samen met lezeressen afvallen.

Foto: Linda magazine April 2010

De tv-koningin Linda de Mol roept lezeressen van haar gelijknamige blad LINDA op om met haar mee te gaan lijnen.

“Ik ben 47, mijn BMI is verre van laag en ik weeg… zucht… nee, dat zeg ik niet,” Zo schrijft Linda in haar tijdschrift deze maand. Voor de nodige motivatie zoekt de presentatrice vrouwen die ook willen afvallen.

De deelneemsters maken kans om samen met Linda, na de afgevallen kilo’s, op de cover te staan.

Hierbij doe ik een oproep aan alle GOK-kende Linda Lezeressen om zich op te geven bij de redactie van Linda magazine.
Zou toch leuk zijn om samen met Linda aan de slag te gaan.
En mocht Linda honger krijgen na een mager koolhydraatrijk ontbijtje, dan kunnen jullie haar het goede voorbeeld van Grip op Koolhydraten geven.
Heel gewoon: Een keer daags een koolhydratenuur en de rest van de dag koolhydraatarm.
Geen honger, prima vetverbranding, voldoende energie en een dalende weegschaal en wegslinkende vetrolletjes.

En Linda nodig ik uit om eens op ons forum te kijken. En als Linda zin heeft, kan ze – desnoods anoniem – lekker meekijken en meekletsen op het forum en daar alle ins en outs van Grip op Koolhydraten (GOK) ontdekken en de steun van vele mede-GOK-kers voelen.

EETRUST : dat gun ik Linda zo!
Dat geeft haar wellicht GEMOEDSRUST.
GEMOEDSRUST is het hoogste streven wat een mens kan behalen.
Het is Linda gegund want ze is een TOPWIJF!

Kijk hier voor inspirerende en indrukwekkende voorbeelden:
Galerij van Grip op Koolhydraten succesverhalen

Geplaatst in algemeen, berichten uit de media en getagged , , , , , , , ..

9 Reacties op Linda de Mol wil afvallen met lezeressen

 1. Linda Pakes

  Ik doe mee!!
  Vanaf as maandag ga ik ook weer GOKken, dat bevalt
  toch het allerbest. Géén honger en de weegschaal
  geeft een duidelijk dalende lijn. Deze zomer zwem
  Ik zónder zwemband!!
  Linda, succes!!

  • Ik ben 1 juni 2004 begonnen met koolhydraatbeperkt eten en toen 6 kg in 6 weken kwijt geraakt.
   Precies genoeg om weer in de bikini te kunnen passen.
   Succes Linda en Linda

 2. joke

  Lijkt me te gek om deze zomer nog zonder zwembandjes in een bikini te passen,en wat is nu leuker om dat met zn allen te doen ook al hoeft er maar 5 kg af! GOK ken ik niet dus reuze nieuwgierig hoe dat gaat….Succes Linda

 3. Nicole

  Ik wil iedere keer beginnen met GOKken, maar ik ben lui en wil gewoon een soort menuutje waarop precies staat wat ik voor ontbijt, lunch en diner (& liefst ook soms iets tussendoor) mag/kan eten.
  Lijkt me super om dit samen met Linda te doen :)

 4. Het lijkt me ontzettend leuk om mee te doen. Ik ben een fan van Linda, dus lijkt me het leuk als we elkaar kunnen stimuleren om door te zetten en leuke recepten uit te wisselen

 5. Cobie de Bie

  Doe graag mee, ook al woon ik in Frankrijk, want die 6 kilo willen er maar niet af. En natuurlijk een grote fan van Linda; elke maand smullen van haar blad. Topvrouw!

 6. Yvonne van Egmond

  Beste Linda,

  Hoewel ik een groot fan van je ben, ben ik eigenlijk zelden in de gelegenheid om je tijdschrift te lezen. Toch hoorde ik enige tijd terug, volgens mij op de radio, dat je medestanders zocht voor je afval avontuur. Aangezien ik tegenwoordig ook met een soort gewichtsprobleem kamp, dacht ik “dat lijkt me wel een leuk idee, ik doe mee”!

  Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Yvonne van Egmond en ik wordt dit jaar 57 jaar en ik weeg inmiddels (Ik durf het bijna niet op te schrijven) 96 kilo. Ik heb een kantoorbaan voor 40+ uur per week. Mijn man is voor 75 % van het jaar in het buitenland en helaas heb ik 2 weken geleden mijn hond in moeten laten slapen. Mijn zoon is gelukkig getrouwd met een moderne jonge vrouw en beide zijn zij de trotse ouders van mijn 6-jarige kleindochter.

  Afglopen week kwam natuurlijk het gesprek weer eens op gewicht etc. en ik realiseerde mij dat mijn eetgedrag (en dat van vele anderen) op een verslaving lijkt, en na flink wat googlen ben ik ervan overtuigd. Het moet een koolhydratenverslaving zijn. Ik nog verder gegoogled en kwam inderdaad het koolhydraten-armdieet tegen en dus ook het boek GOK en jou oproep. Voor dat ik nu verdere actie onderneem heb ik dus eerst maar op je oproep gereageerd.

  Nu wilde ik eigelijk dit nog mee doen aan de “Van Dam tot Dam -loop” maar gezien mijn conditie en gewicht gaat dit vast niet lukken, en dat kan ik niet uitstaan. Ik krijg het (in m’n eentje) gewoon niet voor elkaar om het roer om te gooien. Ik ben normaal gesproken best een doorzetter, per slot van rekening heb ik twee jaar geleden (weliswaar met bloed zweet en tranen en een diepte-investering in de provincie Limburg) mijn motorrijbewijs gehaald, maar kennelijk kent mijn doorzettingsvermo-gen toch enkele hiaten, en dit is daar een van.

  Dus ik ga het boek aanschaffen en hoewel ik niet geloof in “lijnen” ga ik toch weer proberen mijn lichaam in balans met mijn gevoel/hoofd te brengen.

  Nu ik hoop je hiermee genoeg te hebben verteld en wens je alvast succes met deze stap

  Met vriendelijke groet
  Yvonne

 7. Yvonne van Egmond

  P.s sorry voor de typefouten, maar ik drukte al op de knop van “plaatsen” voordat ik het nog even na heb kunnen kijken. MvG Yvonne

 8. peneloopee

  Hallo Linda en alle Linda lezeressen,

  Ik doe graag met je mee! Leuke actie trouwens en veel suc6! Ik ga GOK ook proberen! Tips zijn welkom evenals leuke lekkere recepten. Hou me op de hoogte hoe het gaat! Ik probeer dat ook te doen! Ben al lid geworden van de sportschool voor een goede workout. Iedereen heel veel succes!

  x peneloopee

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>